Werken bij BI-Xperts

Bij BI-Xperts helpen we organisaties inzicht te krijgen in hun data, met oplossingen voor rapportage, analyse, dashboarding en planning. Dit doen we voor een groot aantal klanten in zowel de commerciële sector als de zorg-, en maatschappelijke sector. We zijn Microsoft georiënteerd, dus we werken met de moderne Microsoft BI stack. Denk hierbij aan SQL Server, Azure, Data Factory, Fabric en veelal Power BI als front-end. Bij ons leer je veel van verschillende organisaties en bedrijfsprocessen: je denkt mee en adviseert de klant en bouwt vervolgens zelf (mee aan) de oplossing. Je bent bij BI-Xperts betrokken bij het hele BI proces: van de ontsluiting van de data uit het bronsysteem tot de training van eindgebruikers. Daarnaast is er voldoende ruimte om mee te denken over de groei en koers van het bedrijf: waar zie jij kansen, wil je die zelf uitwerken? En hoe kunnen we samen met jou groeien? Werken bij BI-Xperts betekent vrijheid en verantwoordelijkheid: je hebt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en wij garanderen een zeer gunstige werk,- en privé balans. Wij bouwen de komende periode aan een leuk, gezellig en vaardig team. Lijkt het jou leuk om te werken met zo’n variatie aan klanten, systemen en tools, en lijkt het je leuk om bij een kleine, snel groeiende organisatie te werken? Dan is één van de volgende vacatures misschien iets voor jou en komen we graag met jou in gesprek.

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Vertel mij dan waarom, en stuur je CV mee, naar mike@bi-xperts.nl

Microsoft BI developer

Als Microsoft BI developer ben je direct van A tot Z betrokken bij de implementatie van BI oplossingen bij verschillende organisaties. Van het in kaart brengen van de informatiebehoefte, de ontsluiting van de bronsystemen, het modelleren van de data tot het inrichten van rapportages en dashboards in bijvoorbeeld Power BI. Je hebt gevoel voor data en bedrijfsprocessen en je bent vooral erg leergierig om bij elke nieuwe klant, bronsysteem of wens weer een passende oplossing te bedenken. Je kan daarnaast goed zelfstandig werken, met vrijheid omgaan en je kan klanten adviseren en ondersteunen.

We zoeken collega’s van verschillende niveaus. Wat wij belangrijk vinden is iemand met gevoel voor data.

Download hier de volledige vacature

Stagiair data / IT

Doe jij momenteel een studie waarmee je in de toekomst iets wil gaan doen met Business Intelligence, data en/of informatietechnologie? Wij bieden leuke stage plekken voor verschillende studies op het gebied van IT/ICT. Je kan veel leren, leuke opdrachten doen, je eigen oplossingen en producten ontwikkelen en uitrollen, en wie weet kun je na je studie wel direct bij ons aan de slag. De technologie waarmee wij werken veranderd ontzettend snel: grote kans dat je tijdens je studie hier al iets over hebt geleerd, en anders kan je dit bij ons komen leren. Heb je gevoel voor data en lijkt het je wat? Neem dan gerust contact op.

We hebben meerdere plekken, zowel voor afstudeerders als voor meeloop stages.

Download hier de volledige vacature.

Brand Manager / marketing,- communicatie (20-24 uur p/w)

Als brandmanager ga je werken aan het uitbouwen van BI-Xperts als bedrijf. Zo ga je onze verschillende producten in de markt zetten, nieuwe labels ontwikkelen en opzetten en denk je mee over marketingstrategie, campagnes en nieuwe producten. Je houdt de ontwikkelingen in de markt bij, en zet nieuwe partnerships op met interessante partijen. Jij gaat BI-Xperts helpen de volgende stap te maken, te groeien en te professionaliseren. Je bent creatief, zelfstandig, kan met vrijheid en verantwoordelijkheid omgaan en je vindt het leuk om in een kleine, groeiende organisatie te werken. Jij komt zelf met ideeën voor het bedrijf en kan deze zelfstandig uitwerken en uitvoeren.

 

Download hier de volledige vacature