Plannen, budgetteren en forecasten in één vertrouwde omgeving

Bent u op zoek naar meer controle voor uw planning, budgettering en forecasting? Regelt u deze zaken nog steeds in Excel, maar ondervindt u hier ook de nadelen van (foutgevoelig en tijdrovend)? Vindt u ook dat uw gegevens centraal moeten worden opgeslagen, zodat iedereen in uw organisatie naar dezelfde gegevens kijkt? Met cubus PM kunt u in één vertrouwde omgeving al uw budgetterings- en analysevraagstukken onderbrengen en kunt u uw planning en budgettering direct naast uw werkelijke gegevens leggen.

cubus PM maakt gebruik van alle Excelfunctionaliteiten die u gewend bent. Hierdoor hoeft u niet te wennen aan een compleet nieuwe manier van werken en kunnen we u huidige bestanden vaak gebruiken en integreren in cubus PM. De data wordt echter centraal opgeslagen in een database: hierdoor is het altijd en overal toegankelijk en kijkt iedereen naar dezelfde gegevens. Daarnaast is het ondergebracht in een overzichtelijk portal, waar u al uw budgetten direct kunt vergelijken met uw werkelijke gegevens en door kunt klikken voor verdere analyse.

  • Centrale opslag van uw data;
  • Alle bekende Excelfunctionaliteiten;
  • In één omgeving naast uw werkelijke gegevens

Bekende functionaliteiten, maar de voordelen van cubus PM

cubus PM biedt naast de functionaliteiten die u gewend bent van Excel een groot scala aan voordelen waarmee u uw planning onder controle houdt. Zo kunt u verschillende scenario’s naast elkaar laten lopen, rekening houden met seizoenspatronen, makkelijk doordrillen naar lagere niveaus en snel doorklikken voor diepere analyse. Uw gegevens zijn makkelijk te beheren in één overzichtelijk portal, waar u verschillende gebruikers en rollen de juiste toegang en rechten kunt geven. U voert uw planning en budgettering in en uw gegevens worden centraal opgeslagen in de database. Uw collega aan de andere kant van het land kijkt daardoor direct naar de juiste gegevens.

Maak plannen en budgetteren makkelijk en bespaar tijd

cubus PM brengt plannen, budgetteren, forecasten, rapporteren en analyseren samen in één omgeving. Deze taken worden daardoor makkelijker en dit bespaart u veel tijd. Of het nu om uw financiële budgettering, uw projectplanning of uw strategische roadmap gaat. Met cubus PM kunt u makkelijk en intuïtief aan de slag, dankzij functionaliteiten die u al kent vanuit Excel. Hierdoor hoeven de eindgebruikers geen nieuwe software te leren kennen en kunnen zij gelijk aan de slag. Heeft u al een uitgebreid pakket aan Excelbestanden voor uw planning? BI-xperts integreert uw bestaande bestanden voor u, waardoor u door kunt gaan met uw vertrouwde omgeving, maar met de voordelen van cubus PM. Wij maken het makkelijk en overzichtelijk voor u en u bespaart een hoop waardevolle tijd.

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.