Klaar voor de toekomst met bewezen, kwalitatief hoogwaardige producten

Wilt u het maximale uit uw BI-oplossing halen? Mee gaan in de mogelijkheden van deze tijd? Voorop lopen in de ontwikkelingen van de data driven wereld? Dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van goede software. BI-xperts werkt alleen met bewezen softwareproducten van hoge kwaliteit voor de inrichting van uw BI-oplossing. Producten die gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar zijn. Wij adviseren u graag over oplossing die het beste bij u past!

Hiervoor gebruiken wij de Microsoft BI Suite, waaronder SQL Server, SSIS en SSAS voor de ontwikkeling van uw datamodel. Voor uw rapportage bieden wij oplossingen van cubus EV, Microsoft Power BI, Microsoft SSRS en CXO Cockpit. Ook voor analyse (EV) en planning, budgettering en forecasting (PM) gebruiken wij producten van cubus. Producten die zowel door kleine bedrijven als door multinationals wereldwijd dagelijks worden gebruikt. Onze producten zijn schaalbaar: u kunt klein beginnen, maar naar wens uitbreiden. Daarnaast bieden wij geïntegreerde producten: rapporteren, analyseren en plannen met één product en in één omgeving.

cubus EV

Snelle en gebruiksvriendelijke selfservice-rapportage en ad-hoc-analyse met cubus EV. Vind zelf het antwoord op uw vragen door vrij door de data heen te navigeren tot op elk gewenst detailniveau. cubus EV staat wereldwijd bekend als de krachtigste self service OLAP-analyse-oplossing.

cubus PM

Plannen, analyseren en forecasten doet u met cubus PM. Vanuit een overzichtelijk portal worksheets creëren, data invoeren en scenario’s naast elkaar zetten. U maakt gebruik van de bekende Excelfunctionaliteiten, maar met centrale opslag van uw data, waardoor u en andere betrokkenen altijd naar één en dezelfde versie van de waarheid kijken.

Microsoft BI

De Microsoft BI Suite biedt uitgebreide mogelijkheden voor ontwikkeling, rapportage en analyse. Zo ontwikkelen wij met SQL Server, SSIS en SSAS en bieden wij voor de rapportage en analyse mogelijkheden aan zoals Power BI en Reporting Services (SSRS).

cubus EV

cubus PM

Microsoft BI

Kyubit BI

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.