Rapportage, dashboards en datavisualisatie

Wilt u altijd kunnen inzien en monitoren hoe uw organisatie gepresteerd heeft? Vormgegeven in flexibele rapportages, dashboards of uitgebreide datavisualisaties? Kunt u deze rapportages niet uit uw huidige bronsysteem halen, of wilt u verschillende bronnen met elkaar combineren? En wilt u dat alle betrokkenen naar één versie van de waarheid kijken? Dan kunt u gebruik maken van handige rapportage software.

Waarschijnlijk gebruikt u op dit moment Excel. Dit programma vereist veel handmatige acties, is erg foutgevoelig en kost veel tijd. Er zijn gelukkig allerlei alternatieven. BI-xperts biedt verschillende oplossingen voor rapportage, afhankelijk van uw informatiebehoefte. Deel de rapportages met mensen binnen uw organisatie en bekijk deze altijd en overal via uw laptop, tablet of smartphone.

  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk
  • Eén versie van de waarheid
  • Op laptop, tablet of smartphone

Combineer verschillende bronnen, geen Excel meer

Vaak kunt u uit uw huidige systemen bepaalde standaardrapportages draaien. Deze rapportages zijn vaak beperkt en bovendien voorgedefinieerd: het is lastig om zelf rapportages te bouwen en aan te passen. Bovendien kunt u vaak niet gegevens uit verschillende bronnen combineren, terwijl het opbouwen van alomvattende, effectieve rapportages wel zinvol is. Denk hierbij aan het combineren van bijvoorbeeld uw financiële gegevens, HRM-gegevens, uw voorraad en projectadministratie.

Een van de veelgebruikte rapportage softwares is Excel. Vaak wordt Excel gebruikt om gegevens te verzamelen en van daaruit te rapporteren, maar de handmatige acties kosten tijd en zijn foutgevoelig. Daarnaast heeft iedereen een andere versie en zijn eigen waarheid. Om discussie te voorkomen is eenduidigheid erg belangrijk. De software van BI-xperts verzekert die eenduidigheid: combineer verschillende bronnen en bouw betrouwbare en effectieve rapporten en dashboards.

Bespaar tijd en geld en voorkom onnodige fouten met de juiste rapportage software

Met onze rapportage software wordt rapporteren, het bouwen van dashboards en datavisualisatie makkelijk, snel en leuk. U bent niet meer elke week uren kwijt aan het verzamelen van data, want alles is geautomatiseerd en komt uit één centrale database. U kunt u dus richten op wat belangrijk is: het bestuderen van de gegevens en het nemen van goed onderbouwde beslissingen.

BI-xperts maakt gebruik van cubus EV, Power BI, Reporting Services (SSRS) en CXO Cockpit voor rapportage en visualisatie. Deze producten hebben allemaal specifieke voordelen en kunnen ook goed in combinatie met elkaar gebruikt worden. De geschikte keuze is afhankelijk van uw informatiebehoefte, de gewenste flexibiliteit en wensen met betrekking tot visualisatie, verspreiding en dooranalyseren. Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past!

cubus EV

Power BI

SSRS

CXO Cockpit

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.