Vrij, flexibel en intuïtief rapporteren en analyseren

Heeft u behoefte aan vrijheid en flexibiliteit bij het rapporteren en analyseren? Wilt u zelf rapportages kunnen maken en snel antwoord kunnen vinden op vragen die naar boven komen bij het bekijken van de informatie? Zo min mogelijk afhankelijk zijn van een ander bij de opbouw en vormgeving van uw rapportage- en analyse-omgeving?

Dan past self service BI van BI-xperts waarschijnlijk goed bij u en uw organisatie. Self service BI biedt u de mogelijkheid om zelf, tot op elk gewenst niveau en vanuit elke gewenste invalshoek met uw data aan de slag te gaan. Hierbij hechten wij veel waarde aan flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Met onze self service BI-oplossingen kiest u voor vrijheid, gemak en zekerheid.

Met self service BI kunt u zelf door uw data heen navigeren, rapporten maken en wijzigen, beheren in uw eigen omgeving, dooranalyseren, op hoog niveau of juist op laag niveau, zelf calculaties toevoegen, tabellen en grafieken maken en verschillende dimensies met elkaar combineren. Hierbij bent u zo min mogelijk afhankelijk van anderen. Data wordt centraal opgeslagen en iedereen in uw organisatie kijkt naar dezelfde overzichtelijke versie van alle gegevens. Die zijn altijd en overal te bereiken via laptop, tablet of smartphone.

Self service BI: gebruiksvriendelijk en schaalbaar

BI-xperts maakt gebruik van de self service BI-oplossingen, waarbij flexibiliteit voor u zo hoog mogelijk is en waarin u op het gebied van zelfstandigheid ook mee kunt groeien. Een oplossing die voor iedereen op ieder niveau inzetbaar is: met minimale training kunt u zelf aan de slag. De producten werken snel, gemakkelijk en intuïtief, waardoor het zowel voor de ervaren data-analist als voor een beginnend controller prettig werken is. Daarnaast zijn al onze oplossingen met elkaar te integreren en schaalbaar. U kunt daarom klein beginnen, meegroeien met de behoefte binnen uw organisatie en steeds verder toewerken naar een volledig data driven organisatie.

RAPPORTAGE SOFTWARE

DATA ANALYSE

PLANNINGSTOOL

ALL-IN-ONE OPLOSSING

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.