cubus
kyubit
infomat
kwiz
hai
cxo

Versterk uw eigen pakket met een BI-oplossing op maat

BI-xperts werkt graag samen met partners om onze oplossingen laagdrempelig en op maat te kunnen aanbieden aan onze klanten. Mist uw huidige pakket de gewenste mogelijkheden voor rapportage of analyse, of denkt u dat onze oplossingen een aanvulling kunnen zijn op uw pakket? Wij wisselen graag met u van gedachten over u hoe we elkaar kunnen helpen.

Met verschillende partners hebben wij betrouwbare en duurzame samenwerkingen. Door standaardimplementaties te ontwikkelen voor pakketten op basis van best practices en wensen van de eindgebruikers kunnen we onze oplossing laagdrempelig, betaalbaar en snel aanbieden bij uw klanten. Verkoop onze oplossing mee met uw eigen product of denk met ons mee over een geschikte BI-omgeving voor uw klanten: verschillende vormen van samenwerking zijn mogelijk.

Verrijk het aanbod van uw software met cubus EV/PM

De producten van cubus (EV/PM) kunnen als verrijking gezien worden voor uw huidige aanbod van rapportage-, analyse- en planningsproducten. De unieke mogelijkheden van self service BI maken deze producten tot een steeds populairder wordend geheel. Ook u kunt deze producten in samenwerking met BI-xperts leveren aan uw klanten. Er zijn verschillende vormen mogelijk. Wij wisselen hierover graag met u van gedachten.

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.