Wij zijn de BI-xperts. Leuk om kennis te maken!

BI-xperts bestaat uit een team van Business Intelligence-experts. Zij hebben jarenlange ervaring, gespecialiseerde kennis en staan persoonlijke aandacht altijd voor hun klanten klaar. BI-xperts heeft alle benodigde expertise in huis om het beste advies en de beste oplossingen te bieden. We zijn werkzaam in uiteenlopende branches en werken onder andere voor KLM, NS, BK Gas, Neos en Gimeg. Wij helpen ook u graag om kansen te creëren door uw data zo effectief mogelijk te gebruiken, zodat u ook in de toekomst succesvol blijft.

Management team

Jan Vink

“Ik ben de oprichter en mede-eigenaar van BI-xperts. Vanuit mijn studie bedrijfseconomie ben ik aan de slag gegaan met data- en informatievoorziening voor bedrijven wereldwijd.
Al vanaf het begin van de OLAP-technologie, ruim 20 jaar geleden, ben ik hierbij nauw betrokken. Door te werken voor organisaties als Thorn EMI, Ordina, Hyperion en Temtec, heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik mij bekwaamd in o.a. SSAS, Essbase, TM1 en SAP BW.
Als zelfstandig ondernemer help ik sinds 2006 grote en kleine organisaties effectiever om te gaan met hun data. Met veel plezier ontwikkel ik ook voor uw organisatie een passende BI-oplossing.”

Bel mij direct op +31 (0)6 – 21444060 of mail mij naar jan@bi-xperts.nl

Management team

Mike Vink

“Ik ben mede-eigenaar van BI-xperts. Ik heb een MSc graad in de bestuurs- en organisatiewetenschappen en ben jaren geleden het vak van BI ingerold. Sindsdien heb ik verschillende (Microsoft) cursussen en certificeringen behaald en ben ik betrokken bij zowel grote als kleine BI-projecten bij verschillende klanten. Ik help uw organisatie graag om klaar te stomen voor de mogelijkheden van de toekomst en om data driven beslissingen te nemen.”

Bel mij direct op + 31 (0)6 – 14322307 of mail mij naar mike@bi-xperts.nl

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.