Wij verwelkomen met trots weer een aantal grote, mooie (en bekende) klanten!

 In Nieuws

BI-Xperts mag met trots weer een aantal mooie nieuwe namen verwelkomen. Royal Smilde, Unifa, 200Fahrenheit, Het Rode Kruis, Salarisadvies Brabant en Candropharm gaan gebruik maken van de oplossingen van BI-Xperts voor rapportage, analyse en dashboarding. Verschillende klanten met verschillende systemen en oplossingen, maar allemaal vertrouwen zij op de kennis en expertise van BI-Xperts.

Wij helpen deze bedrijven allemaal op verschillende manieren. Sommige van hen gebruiken onze oplossing BI voor Exact Online, maar ook onze andere oplossingen zoals EV Analytics en Power BI dienstverlening worden hier ingezet voor zowel langdurige als korte projecten.

Trots zijn wij ook op het feit dat onze relaties met klanten altijd duurzaam zijn. Eenmaal aangesloten bij BI-Xperts helpen wij de organisaties vaak vele jaren met hun rapportages en managementinformatie, andere data vraagstukken en/of dashboarding. Vaak door klein te beginnen, en van daaruit te groeien.

Naast deze mooie nieuwe namen zitten er nog vele andere (bekende) bedrijven aan te komen. Dus houdt ons in de gaten. Samen kunnen we groeien!

 

 

Interesse? Chat met ons via het WhatsApp venster, stuur een mail naar info@bi-xperts.nl of gebruik dit contactformulier!

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment