BI-XPERTS en Jennen Advies bieden: BI voor financiele pakketten

 In Nieuws

BI-XPERTS en Jennen Advies zijn een unieke samenwerking aangegaan om BI oplossingen voor financiële systemen laagdrempelig, scherp geprijsd en kwalitatief hoogwaardig aan te kunnen bieden aan de klanten van Jennen Advies. Jennen Advies kan hiermee haar klanten nóg beter ondersteunen en biedt zo een waardevolle toevoeging aan de huidige (financiële) systemen van de klanten. Deze oplossing is al beschikbaar voor Exact Online en zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor andere financiële pakketten.

Jennen Advies en BI-Xperts bieden een totaaloplossing voor bedrijven die met financiële pakketten werken. Voor meer inzichten op bedrijfs,- klant, en productniveau kunnen zij gebruik maken van de beste BI tools die op dit moment in de markt aanwezig zijn. Wij bieden een totaaloplossing, met connector naar uw bronsystemen, hosting van uw BI omgeving op onze cloudserver, front-end tool inclusief gebruikers, standaard datamodellen met de belangrijkste informatie, onbeperkt analyses en dashboards maken en trainingen en ondersteuning. Dit alles al vanaf € 49,50 per maand.

  •  BI als een service: een plug-and-play oplossing
  •  Meer informatie dan u uit uw huidige pakketten haalt
  •  Zie snel waar het goed gaat en waar u kunt bijsturen
  •  Kies voor verschillende prognoses om vooruit te kunnen kijken
  •  Maak zelf dashboards en analyses en bepaal zelf wie toegang krijgt
  •  Toegang vanaf laptop, tablet, smartphone, overal ter wereld.

Bespaar elke maand weer tijd doordat u belangrijke (management) informatie direct zichtbaar heeft in één van de door u gemaakte dashboards. Data wordt automatisch dagelijks ververst waardoor u geen handmatig werk meer hoeft te verrichten en u met enkele muisklikken interessante dashboards en analyses maakt tot op elk gewenst niveau.

Interesse? Neem contact op via Jennen Advies of direct via onze contactpagina.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment