Power BI-XPERTS: data ontsluiting, modellering, dashboard ontwikkeling en trainingen

Power BI-XPERTS: advisering, data ontsluiting, modellering, dashboardontwikkeling en trainingen op het gebied van Power BI.

BI-Xperts heeft een team van ervaren Power BI consultants die naast Power BI kennis ook ervaring hebben met het ontsluiten van data uit uw bronsystemen, het modelleren van data in bijvoorbeeld Tabular of OLAP en het combineren met data science methodieken zoals Python en R. Deze combinatie maakt het mogelijk dat BI-Xperts een volledig dataproject oppakt voor uw organisatie, met prachtige Power BI dashboards en rapportages als eindresultaat.

Ontsluiting van data uit verschillende systemen, zoals financiële systemen, ERP en CRM systemen, zorgsystemen, elektronisch patiëntendossiers, cliëntvolgsystemen, voorraadsystemen en nog veel meer: ons team heeft ervaring met het ontsluiten van de data en de interpretatie hiervan. Daarnaast weten wij de data te modelleren in de juiste modellen, zoals Tabular of OLAP, zodat u en iedereen in uw organisatie altijd naar één versie van de waarheid kijkt. Ook combineren wij informatie uit verschillende systemen, zodat u deze kunt tonen en vergelijken in één rapportage,- analyse en dashboardomgeving.

Het eindresultaat zijn strakke, mooie, interactieve dashboards in Power BI. Wij kunnen deze dashboards volledig voor u ontwikkelen met de nieuwste functionaliteiten, en u kunt zelf ook uw eigen dashboards bouwen, analyseren en delen met collega’s, klanten en relaties. Daarnaast verzorgen wij trainingen en ondersteunen wij uw organisatie als Power BI-Partner in het gebruik en de interpretatie van data.

Wilt u meer informatie ontvangen of eens kennis maken? Neem contact met ons op.

power_bi_xpertsnieuws
sales1Logo abs zien24 en marie stella maris