Nieuwe versie EV Analytics: 8.6.1

 In Nieuws

EV Analytics 8.6.1. nu beschikbaar!

De nieuwste versie van EV Analytics is nu beschikbaar! Versie 8.6.1 bevat wederom veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ten opzichte van de vorige versie.

Één van de grootste verbeteringen betreft de nieuwe versie van EV Anywhere. De grote sprong die EV Anywhere heeft gemaakt legt de basis voor verdere doorontwikkeling in de komende perioden, waardoor EV steeds makkelijker benaderbaar wordt vanaf tablet, smartphone of externe devices. Het vertrouwde slice & dice en de drill up- and down functionaliteiten die u van EV gewend bent kunt u dan ook toepassen op tablet en smarthphone.

Daarnaast maakt de nieuwe click-once technologie het mogelijk om de EV Desktop App met slechts enkele muisklikken te installeren, en EV Analytics te gebruiken in browsers zoals Edge, Chrome en Safari.

Ook kunt u een voorblad met eigen logo en tekst toevoegen aan de printopties van uw rapporten. Zo kunt u uw rapportages opmaken in de huisstijl van uw organisatie, en printen of automatisch verzenden naar de juiste personen door middel van de subscriptions functionaliteiten, waarmee automatisch mailen mogelijk is.

Benieuwd naar deze, en andere uitbreidingen van EV Analytics? In april 2019 organiseren wij sessies waarin wij u alle nieuwe functionaliteiten van EV 8.6.1. laten zien. Interesse? Laat het ons weten!

 

Recent Posts

Leave a Comment