BI-Xperts wordt partner van Serviceware

 In Nieuws

BI-XPERTS gaat samenwerken met het Duitse bedrijf Serviceware. De samenwerking, die gevolg is van een nieuwe samenwerking tussen cubus AG en Serviceware, biedt mogelijkheden voor zowel de huidige als nieuwe producten.

Serviceware is aanbieder van verschillende oplossingen om de serviceprocessen in uw organisatie te verbeteren. Zo bieden zij oplossingen voor customer service management, IT service management, HR Service management, Financial service management en field service management. BI-Xperts zal ik samenwerking met Serviceware het bereik van deze producten in Nederland en Belgie gaan vergroten.

De oplossingen die BI-Xperts biedt, zoals EV Analytics en Outperform PM, zijn een zeer goede aanvulling op de huidige functionaliteiten van de oplossingen van Serviceware. Met de capaciteiten en het grote bereik van Serviceware biedt dit mogelijkheden voor de doorontwikkeling van producten als EV Anywhere. Als klant of eindgebruiker blijft alles voor u hetzelfde: BI-Xperts is en blijft uw eerste aanspreekpunt en partner voor Business Intelligence oplossingen.

  • Geen veranderingen voor u als klant, partner of eindgebruiker
  • Uitbreiding van ons aanbod aan producten
  • Mogelijkheden voor de doorontwikkeling van huidige producten
  • Groter bereik en meer capaciteit
Recent Posts

Leave a Comment