BI-XPERTS officieel partner van Exact Live 2020: the virtual edition! Tot dan?

 In Nieuws

BI-Xperts is officieel partner van Exact Live 2020: the virtual edition. Dit betekent dat wij van 2 t/m 6 november met een virtuele stand aanwezig zijn op het evenement. De hele week geven wij demonstraties van onze oplossingen BI voor Exact Online en BI voor Accountancy. Kom vrijblijvend langs om kennis te maken!

Exact Live 2020
Exact Live is hét business software evenement van het jaar. Vijf dagen lang nemen Exact en haar partners je mee in de wereld van Exact en worden er sessies georganiseerd vol kennis, inspiratie en innovatie. Verschillende partners staan met virtuele stands op het evenement om hun producten te demonstreren die iets bijdragen aan uw Exact omgeving en waar uw organisatie beter van wordt.

Zoek ons op: BI voor Exact Online: rapportage, analyse en dashboarding op uw Exact Online gegevens. De hele week laten we zien wat er mogelijk is met onze oplossing, geven we demonstraties, beantwoorden we vragen en hebben we leuke acties. Loop even (virtueel) binnen en maak kennis.

Ben je er bij? Schrijf je gratis in voor het evenement via www.exactlive.nl

 

Voornemens om ons te bezoeken en een indruk te krijgen van onze oplossing? Laat het ons weten via het chatvenster rechtsonder!

 

BI voor Exact Online
BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag. Hiermee kunt u rapporteren, analyseren en visualiseren over meerdere Exact Online administraties tegelijk. Door onze gestandaardiseerde modellen kunt u snel aan de slag: geen lange implementatie en ontwikkeltrajecten en voor een laag bedrag! Daarnaast is alles modulair op te bouwen: breidt gemakkelijk uit met een nieuwe administratie, nieuw datamodel of extra gebruikers. Wij leveren daarnaast gebruiksvriendelijke en moderne front-end tools mee

  • Connector naar Exact Online of andere bronsystemen
  • Hosting van uw BI omgeving op onze cloudserver
  • Front-end analyse- en visualisatietool
  • Standaard datamodellen
  • 3 gebruikers voor Kyubit BI
  • Onbeperkt analyses en dashboard maken
  • Support en ondersteuning

Benieuwd wat wij dan anders doen? Lees het hier!

Interesse? Chat met ons via het WhatsApp venster, stuur een mail naar info@bi-xperts.nl of gebruik dit contactformulier!

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, bekijk hier onze video over BI voor Exact Online:

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment