BI-XPERTS helpt u bij upgrade van IBM EV naar cubus EV

 In Nieuws

BI-XPERTS adviseert en ondersteunt organisaties bij de migratie van IBM Executive Viewer naar cubus EV Analytics: ook in combinatie met eventuele upgrade van uw SQL Server omgeving en herziening van uw bestaande OLAP modellen.

Al meer dan 100 bedrijven zijn inmiddels gemigreerd van IBM Executive Viewer naar cubus EV. Migratie is makkelijk, en klanten komen terecht in een simpel en vertrouwd licentie- en supportmodel.

Met cubus EV Analytics ervaart u het vertrouwde gemak van selfservice analyse wat u gewend bent, maar wordt dit uitgebreid met tal van nieuwe functionaliteiten. Zo is de hele omgeving vernieuwd en gemoderniseerd, zijn er functies bijgekomen zoals abonnementen, opmerkingen, data entry, EV Anywhere (laptop/tablet), EV DesktopApp (acive X vrij), nieuwe functies in de calculator en meer.

Een migratie naar cubus EV wordt vaak gecombineerd met een upgrade van uw SQL Server omgeving. BI-XPERTS ondersteunt en adviseert u hierbij, voert het proces voor u uit en herziet indien nodig uw bestaande (OLAP) datamodel zodat deze klaar is voor de toekomst.

  • Nieuwe en moderne functionaliteiten in cubus EV
  • Combineer met SQL Server upgrade
  • Naar een volledig ondersteunde tool die wordt doorontwikkeld
  • Volg 100 + klanten die de overstap hebben gemaakt
Recent Posts

Leave a Comment