BI-Xperts helpt ABS, Marie-Stella-Maris en Zien24 met Power BI dashboards

BI-Xperts heeft de afgelopen maanden weer mooie bedrijven en organisaties mogen helpen met het implementeren en uitrollen van Power BI. Enkele voorbeelden hiervan zijn All Break Systems, Marie-Stella-Maris en Zien24. Deze organisaties hebben nu de beschikking over gestandaardiseerde rapportages en interactieve dashboards waarmee zij nog sneller kunnen zien waar het goed gaat en waar ze kunnen bijsturen. BI-Xperts heeft deze organisaties geholpen met het ontsluiten van de data uit verschillende bronsystemen, het inrichten van de data modellering in (Azure) SQL en SSAS, het bouwen van de dashboards in Power BI, inrichting van security en werkruimtes en het trainen van de eindgebruikers.

All Break Systems (ABS)
ABS staat al sinds 1978 bekend als dé remmenspecialist van Europa en zorgt ervoor dat de handel, distributie en montage van remonderdelen goed verloopt. Naast remonderdelen verkoopt ABS ook wiellagers en stuur, – en ophangdelen.

Dit doet ABS wereldwijd, voor alle automerken en onderdelen. Hierbij is inzicht op artikel, klant, regio en voorraad niveau essentieel, zodat de business simpel, eenvoudig en winstgevend kan zijn voor alle partijen, zowel ABS als de bedrijven waarmee zij samenwerken. BI-Xperts helpt ABS met de BI infrastructuur, modellering van de data en het ontwikkelen en uitrollen van Power BI dashboards door de hele organisatie heen. Dit zorgt voor een leuke samenwerking tussen het team van (IT) professionals van ABS en BI-Xperts.

Marie-Stella-Maris (MSM)
Marie-Stella-Maris, bekend om hun mineraalwater, producten voor natuurlijke lichaamsverzorging en luxueuze parfums. BI-Xperts helpt deze inspirerende organisatie met het inzichtelijk krijgen van al hun data met Power BI dashboards. Naast het feit dat het leuk is om samen te werken met het enthousiaste team van MSM, spreekt ook de duurzame en maatschappelijke visie van MSM ons aan.

Zien24
Zien24 is de specialist op het gebied van woningpromotie. Zij maken prachtige foto’s en films die jou helpen je huis beter te kunnen verkopen, of die jou een nog betere indruk geven van het huis dat je op het oog hebt. Zien24 wil zo efficiënt en slim mogelijk werken, met goede inzichten in de tijden van hun fotografen, de oplevertijden, kosten, en meer. Alles om de dienstverlening richting de klant zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor deze inzichten helpt BI-Xperts Zien24 met rapporten en dashboards in Power BI. Zo hebben de eindgebruikers in één oogopslag helder waar het goed gaat en waar ze kunnen bijsturen.

Wat kan BI-XPERTS voor u betekenen?
BI-Xperts helpt naast bovenstaande klanten nog tientallen andere klanten met hun rapportages en dashboards. Wil jij met jouw organisatie ook meer inzicht? Wellicht kunnen wij iets voor jullie betekenen.

BI-XPERTS kan de inrichting van uw hele BI omgeving verzorgen, of wij kunnen uw interne data analisten, – en specialisten adviseren en (technisch) ondersteunen.

Wilt u meer informatie ontvangen of eens kennis maken? Neem contact met ons op.

Logo abs zien24 en marie stella maris
power_bi_xpertsnieuwshomepage visual