BI-Xperts Authorized Gold Partner van Accobat voor implementatie accoPLANNING

accoPLANNING: een oplossing voor planning, budgettering en forecasting in Power BI dankzij database writeback. 

BI-Xperts is officieel Gold Partner geworden van Accobat. Dat betekent dat wij klanten van accoPLANNING helpen met de volledige implementatie en uitrol in de organisatie van hun Power BI omgeving. 

De belangrijkste functionaliteit van accoPLANNING is dat het database writeback mogelijk maakt middels een visual in Power BI. De mogelijkheden voor planning en budgettering in Power BI zijn hierdoor oneindig. Organisaties kunnen hun hele planning in Power BI integreren met hun bestaande Power BI omgeving, direct vergelijken met actuals vanuit verschillende bronsystemen, planningen delen met anderen in de organisaties, verschillende versies aanmaken van een budgetplan en nog veel meer. Maar het belangrijkste is: er is één versie van de waarheid door centrale database writeback.

Een geweldig alternatief voor organisaties die nog plannen en budgetteren in Excel en dit graag in een mooie geïntegreerde Power BI oplossing willen doen.

BI-Xperts heeft veel kennis en ervaring met Power BI implementaties en kent het product accoPLANNING. Daarnaast hebben we door jarenlange ervaring functionele kennis van planningsprocessen in verschillende branches. Wij ondersteunen daarom graag in het gehele implementatieproces van A tot Z.

Neem gerust eens contact op. We laten graag wat voorbeelden zien en denken mee.

homepage visualZorg & ICT Beurs