BI-XPERTS en Invantive: BI voor verschillende bronsystemen

 In Nieuws

BI-Xperts en Invantive zijn een partnership aangegaan om full service BI oplossingen te kunnen aanbieden bovenop verschillende systemen. De samenwerking maakt het mogelijk om plug-and-play BI aan te bieden: wij hebben de connector naar uw bronsystemen, kant en klare datamodellen, een hostingomgeving en front-end tools voor rapportage, analyse en visualisatie. Een complete omgeving is al beschikbaar vanaf € 49,50 per maand.

Met onze BI omgeving maakt u zelf gemakkelijk interactieve dashboards, rapporten en ad-hoc analyses. U kunt verschillende administraties, jaren en systemen combineren in uw dashboards en analyses. Alles is webbased en is inclusief hosting op onze beveiligde server. U hoeft dus geen additionele licenties of hardware aan te schaffen. Via het internet opent u overal ter wereld uw dashboard en analyses op laptop, tablet of smartphone.

Als eindgebruiker hoeft u geen technische kennis te bezitten, u hoeft niet verschillende producten te combineren om tot een BI omgeving te komen en u kunt snel en makkelijk aan de slag. Wij bieden een totaalpakket aan. In onze oplossingen zit altijd:

  • Een connector naar uw bronsystemen
  • Hosting van uw BI omgeving op onze server
  • Standaard datamodellen met de belangrijkste informatie
  • Front-end tool inclusief gebruikers
  • KPI’s, queries en datasets met best practice managementinformatie
  • Onbeperkt dashboards en analyses maken
  • Support en ondersteuning

Onze oplossingen zijn beschikbaar voor verschillende pakketten zoals Exact Online, AFAS Online, NMBRS, LoketW, AccountView en Twinfield.

BI-Xperts is specialist op het gebied van Business Intelligence oplossingen en biedt verschillende producten voor rapportage, analyse, visualisatie en planning. Wij zijn actief bij grote en kleine bedrijven in Nederland, België en Engeland. Door het aanbieden van gestandaardiseerde oplossingen is het mogelijk organisaties snel en makkelijk op gang te helpen voor een aantrekkelijk bedrag.

Voor meer informatie over onze oplossingen of voor het aanvragen van een demo, neem contact met ons op middels het contactformulier.

Recent Posts

Leave a Comment