BI-XPERTS en afdeling ICM ontwikkelen interactieve dashboards voor het Diakonessenhuis

 In Nieuws

BI-Xperts werkt samen met de afdeling Integraal Capaciteitsmanagement (ICM) van het Diakonessenhuis Utrecht voor de ontwikkeling van interactieve dashboards en rapportages. De Interactieve dashboards zijn gemaakt conform de wensen van de afdeling ICM.

De dashboards helpen het ziekenhuis inzicht te krijgen in belangrijke zaken zoals capaciteit en bezetting op de SEH, OKC, kliniek en polikliniek. Covid gerelateerde stuurinformatie is hier een onderdeel van. De dashboards zijn onder andere real time inzichtelijk, waardoor analisten en specialisten direct inzicht hebben in hun gegevens. Op verschillende niveaus kunnen gegevens vervolgens worden gevisualiseerd en gerapporteerd. De adviseurs van ICM kunnen tot elk gewenst niveau door-analyseren om antwoord te vinden op belangrijke vragen. Hiermee kunnen zorgprocessen worden geoptimaliseerd, krijgen specialisten en medewerkers inzicht in hun gegevens en kan uiteindelijk efficiënter en effectiever zorg worden verleend.

 

 

Interesse? Chat met ons via het WhatsApp venster, stuur een mail naar info@bi-xperts.nl of gebruik dit contactformulier!

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment