BI-Xperts aanwezig op de Zorg & ICT beurs van 9 t/m 11 april 2024!

Van 9 t/m 11 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Zorg & ICT beurs plaats. BI-Xperts is aanwezig met een eigen stand op het dataplein. Loop gerust even langs om kennis te maken en eventueel iets van onze oplossingen te bekijken!

Veel organisaties in de zorg hebben onvoldoende inzicht in hun data. Het ontbreekt vaak aan inzichten die nodig zijn om goed te kunnen sturen. Denk aan bedbezetting, wachttijden, prestaties van specialisten en afdelingen, in-, en uitstroom van cliënten, zorgproducten en legitimaties. Daarnaast heeft u waarschijnlijk ook behoefte aan interne inzichten: urenregistratie van medewerkers, verzuim- en verlof, facturatie, of het behalen van specifieke KPI’s.

Herkent u zich in bovenstaande situatie? Maakt uw organisatie gebruik van bijvoorbeeld ONS Nedap, Chipsoft HIX, Myneva, AFAS, Exact of een ander systeem in de zorg? Werkt uw organisatie met Power BI of wilt uw organisatie met Power BI gaan werken? BI-Xperts is een ervaren en betrouwbare Power BI partner voor organisaties in de zorg.

BI-Xperts helpt organisaties in de zorg inzicht te krijgen in hun gegevens door middel van rapportages, analyses, dashboards en KPI’ in Power BI.  Voor ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen zoals thuiszorg, jeugdzorg, ouderenzorg, intramurale zorg en extramurale zorg.

Benieuwd? Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende POC (testomgeving). U zal snel zien wat de voordelen zijn van datagedreven werken in de zorg.

Maar loop natuurlijk gerust even langs onze stand op de beurs volgende week!

BI-Xperts op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht