Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva. Er zijn standaard datamodellen beschikbaar voor o.a. zorg-, client-, personeel- en factuurinformatie. Op basis van deze datamodellen kunt u zelf snel, zonder technische kennis, rapportages standaardiseren, ad-hoc analyseren of mooie interactieve dashboards maken. Deze kunt u vervolgens raadplegen via laptop, tablet of smartphone en u kunt dit delen met anderen in uw organisatie. Daarnaast bieden wij ook koppelingen naar de meest gebruikte HR,- en financiële applicaties, zodat u de gegevens uit
Myneva kunt combineren met gegevens uit andere systemen.  

Standaard datamodellen

Als klant en/of eindgebruiker is geen technische kennis vereist. De meest belangrijke informatie is reeds samengevoegd in kant en klare modellen waarmee u direct uw rapportages en dashboards bij elkaar kunt klikken. Daarnaast kunnen wij bij de implementatie al een groot aantal standaard rapportages en dashboards meeleveren, zodat u snel resultaat ziet. Standaard datamodellen (inclusief interessante berekeningen en inzichten) zijn o.a. de volgende:

Zorg

Optimaliseer de zorgverlening met ons Zorg datamodel. Dit model stelt u in staat om de behoeften van patiënten beter te begrijpen, zorgprocessen efficiënter te maken en de kwaliteit van de geleverde zorg te verhogen, allemaal ondersteund door duidelijke visualisaties.

Medewerkers

Beheer uw personeelsbestand effectiever met het Medewerkers datamodel. Analyseer prestaties, vaardigheden en betrokkenheid om een harmonieuze werkomgeving te creëren en te zorgen voor optimale inzet en tevredenheid van uw medewerkers.

Uren

Ons Uren datamodel biedt gedetailleerd inzicht in de gewerkte uren, waardoor u de productiviteit kunt maximaliseren en de planning kunt verbeteren. Door de data te visualiseren, krijgt u een helder beeld van de tijdsbesteding en kunt u efficiëntere roosters ontwikkelen.

Geleverde zorg

Analyseer en begrijp de kwaliteit en effectiviteit van de zorg die uw instelling levert met ons Geleverde Zorg datamodel. Identificeer kansen voor verbetering en zorg ervoor dat u voldoet aan de verwachtingen en behoeften van uw patiënten.

Legitimaties

Beheer de legitimatieprocessen soepel en efficiënt met ons Legitimaties datamodel. Verzeker naleving van wet- en regelgeving en verhoog de transparantie en vertrouwen bij zowel personeel als patiënten.

Declaraties

Maak uw financiële processen eenvoudiger met het Declaraties datamodel. Houdt overzicht over alle betalingen, facturering en vergoedingen, en verhoog de nauwkeurigheid en tijdigheid van uw financiële transacties.

Documenten

Met ons Documenten datamodel kunt u uw documentenbeheer stroomlijnen, waarbij u zowel de toegankelijkheid als de beveiliging verbetert. Organiseer, zoek, en beheer documenten met gemak, terwijl u voldoet aan alle compliance-eisen.

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Vind het perfecte datamodelpakket voor uw bedrijf

Elk pakket is ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en budgetten, met de flexibiliteit om uw data te modelleren en visualiseren op de manier die voor u het meest zinvol is. Mocht u echter specifieke vereisten hebben die buiten de geboden pakketten vallen, neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we de perfecte oplossing op maat voor uw bedrijf.

Basis
100 /Maand
1950 /Implementatie
 • 1 Datamodellen
 • 3 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Excl. Eigen logo
 • Excl. Training
Standaard
200 /Maand
2995 /Implementatie
 • 3 Datamodellen
 • 5 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. Eigen logo
 • Excl. Training
Pro
250 /Maand
4500 /Implementatie
 • 8 Datamodellen
 • 10 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. Eigen logo
 • Incl. Training

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerderespecifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast ICM Ziekenhuizen gespecialiseerd in het aanbieden
van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof Of Concept