ICM Ziekenhuizen

ICM afdelingen in ziekenhuizen krijgen vragen over complexe logistieke problemen. Het is van  belang continu en snel inzicht te hebben in de informatie die nodig is om de vragen te beantwoorden op strategisch, tactisch en operationeel niveau. BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden. Dit kunnen wij doen, maar de ICM afdeling kan ook zelf analyses, dashboards en rapporten maken op de gewenste manier en vanuit de juiste invalshoeken. Samen met het ICM team bepalen we de definities, logica en uitzonderingen zodat de rapportages precies aansluiten en voorzien in de informatiebehoefte.      

Ad-hoc analyseren en dashboards maken

Met onze oplossing kunnen ICM medewerkers makkelijk en snel zelf analyseren en antwoord vinden op vragen die naar boven komen. Zo kun je de data vanuit alle mogelijke invalshoeken bekijken, snel van perspectief wisselen, omhoog of omlaag drillen of filteren op specifieke specialisten, afdelingen, en meer. Ook maak je makkelijk zelf een dashboard met relevante inzichten en deel je die met anderen in de organisatie. Op deze manier wordt het makkelijk om iedereen op elk niveau de benodigde inzichten te geven.

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

ICM community voor kennisuitwisseling

Samen met meerdere ICM afdelingen en experts vormen wij een community voor kennisuitwisseling en verbetering. Hiervoor worden meerdere keren per jaar bijeenkomsten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Hier ontmoet u ICM medewerkers van verschillende ziekenhuizen, specialisten uit het ziekenhuis, experts van universiteiten en experts op het gebied van data, rapportage en analyse.

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerderespecifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast ICM Ziekenhuizen gespecialiseerd in het aanbieden
van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof Of Concept