BI voor Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag. Hiermee kunt u rapporteren, analyseren en visualiseren over meerdere Exact Online administraties tegelijk. Door onze gestandaardiseerde modellen kunt u snel aan de slag: geen lange implementatie en ontwikkeltrajecten en voor een laag bedrag! Daarnaast is alles modulair op te bouwen: breidt gemakkelijk uit met een nieuwe administratie, nieuw datamodel of extra gebruikers. Wij leveren daarnaast gebruiksvriendelijke en moderne front-end tools mee.

Met enkele muisklikken uw eerste analyses en dashboards

Creëer zelf interactieve dashboards en analyses met interessante informatie voor uw organisatie. Kies voor één van de standaard datamodellen zoals resultaat, balans, verkoop of openstaande posten en klik binnen enkele minuten uw eerste analyses en dashboards bij elkaar.

 

Wij hebben de datamodellen al voor u ontwikkeld met de belangrijkste en meest gevraagde managementinformatie. Hierdoor hoeft u zelf geen technische handelingen te verrichten en bespaart u een hoop tijd. Daarnaast host u uw BI omgeving volledig bij ons op de server: u hoeft daarom geen eigen server en connector naar uw bronsystemen aan te schaffen, en wij regelen uw front-end tools, onderhoud en beveiliging. Zo bieden wij BI als een volledige service voor Exact Online.

Verkoop & Inkoop

Optimaliseer uw verkoop- en inkoopprocessen met ons Verkoop en Inkoop datamodel. Analyseer trends, stroomlijn de communicatie met leveranciers en klanten, en verbeter uw bottom line met gerichte inzichten en visualisaties.

Voorraad

Beheer uw voorraad met nauwkeurigheid en efficiëntie met ons Voorraad datamodel. Monitor voorraadniveaus, identificeer seizoensgebonden trends en maak geïnformeerde inkoopbeslissingen om over- of onderstock te voorkomen.

Orders

Ons Orders datamodel helpt u om het orderbeheer te stroomlijnen, van orderplaatsing tot levering. Verhoog de klanttevredenheid door betere levertijden, en houd overzicht over alle bestellingen binnen uw systeem.

Offertes & kansen

Identificeer en beheer kansen effectief met ons Offertes en Kansen datamodel. Creëer en volg offertes, en zet kansen om in omzet door inzicht te krijgen in potentiële klanten en markttrends.

Financieel

Krijg volledige controle over uw financiën met ons Financieel datamodel. Monitor cashflow, winst en verlies, en maak gedetailleerde financiële rapporten om strategische financiële beslissingen te ondersteunen.

Projecten

Beheer uw projecten effectief met ons Projecten datamodel. Plan, monitor en analyseer alle aspecten van uw projecten, van middelen tot budgettering, en zorg voor tijdige oplevering en tevreden klanten.

Openstaande debiteuren

Hou grip op uw debiteuren met ons Openstaande Debiteuren datamodel. Volg en beheer uitstaande facturen en betalingen, en verbeter uw cashflow door inzicht en controle over de betaaltermijnen.

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Basis
49 /Maand
495 /Implementatie
 • 1 Datamodellen
 • 3 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Excl. Eigen logo
 • Excl. Training
Standaard
69 /Maand
795 /Implementatie
 • 3 Datamodellen
 • 5 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. Eigen logo
 • Excl. Training
Pro
89 /Maand
995 /Implementatie
 • 10 Datamodellen
 • 10 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. Eigen logo
 • Incl. Training

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerdere specifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast Exact Online gespecialiseerd in het aanbieden van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof of Concept