BI voor Dynamics AX

Dynamics AX, oorspronkelijk bekend als Axapta, is een krachtige ERP-oplossing die de ruggengraat vormt voor tal van wereldwijde organisaties. Met zijn diepgaande functionaliteiten voor financiën, operaties en human resources heeft het zichzelf gevestigd als een betrouwbare pilaar voor bedrijfsvoering. Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen. Of u nu zoekt naar een naadloze implementatie, optimalisatie van bestaande processen of een volledige bedrijfstransformatie, onze experts zijn uw sleutel tot succes.

Ontgrendel het volledige potentieel van Dynamics AX met BI-Xperts

Dynamics AX gaat verder dan standaard ERP-oplossingen. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om elk facet van hun operaties te beheren en te optimaliseren. Met onze consultancydiensten duikt u dieper in de kernmogelijkheden van AX, van financiën en inkoop tot voorraadbeheer en productontwikkeling. Laat onze deskundigen u begeleiden in het navigeren van de complexiteit van AX en haal het maximale uit uw investering. Ontdek de diverse gebieden waarin wij gespecialiseerd zijn en zet uw bedrijfsvisie om in realiteit.

Inkoop

Stroomlijn uw inkoopprocessen met ons Inkoop-datamodel. Analyseer inkooppatronen, optimaliseer de interactie met leveranciers en zorg voor efficiënte inkoop met gerichte inzichten en visualisaties.

Verkoop

Optimaliseer uw verkoopprocessen met ons Verkoop-datamodel. Analyseer verkoopstrends, stroomlijn de communicatie met klanten en verhoog uw winst met gerichte inzichten en visualisaties.

Voorraad

Beheer uw voorraad met nauwkeurigheid en efficiëntie met ons Voorraad datamodel. Monitor voorraadniveaus, identificeer seizoensgebonden trends en maak geïnformeerde inkoopbeslissingen om over- of onderstock te voorkomen.

Product

Centraliseer en beheer uw productinformatie met ons Product-datamodel. Zorg voor consistente en accurate productgegevens, verbeter de kwaliteitscontrole en waarborg de integriteit van uw productinformatie. Met gerichte inzichten en visualisaties hebt u volledige controle over elk detail van uw productassortiment.

Financieel

Krijg volledige controle over uw financiën met ons Financieel datamodel. Monitor cashflow, winst en verlies, en maak gedetailleerde financiële rapporten om strategische financiële beslissingen te ondersteunen.

Uw onderwerp niet gevonden? Ziet u uw specifieke onderwerp of thema niet terug in onze visuals? Geen zorgen! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw unieke behoeften en wensen worden ingevuld. Bij BI-Xperts streven we ernaar om een oplossing op maat te bieden voor elke klantvraag.

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerderespecifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast Dynamics 365 gespecialiseerd in het aanbieden
van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.