BI voor Dynamics 365

Dynamics 365 vormt de ruggengraat van vele moderne ondernemingen, en met goede reden: het is een veelzijdig, schaalbaar en geïntegreerd systeem dat bedrijfsprocessen stroomlijnt. Maar zoals bij elke krachtige tool, is de ware kracht van Dynamics 365 afhankelijk van de expertise waarmee het wordt geïmplementeerd en beheerd. Dat is waar wij binnenkomen. BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken. Of u nu net begint met Dynamics, of een doorgewinterde gebruiker bent die op zoek is naar verdere optimalisatie, wij zijn uw partner in succes. Ons doel? Uw bedrijf helpen elke mogelijkheid van Dynamics 365 te benutten.

Verrijk uw Dynamics 365 ervaring met onze expertise

Dynamics 365 transformeert de manier waarop bedrijven opereren, en met onze uitgebreide consultancydiensten kunt u het maximale uit deze krachtige tool halen. Of u nu behoefte heeft aan inzichten in verkoop, inkoop, voorraad, financiën of productmanagement, onze experts staan klaar om u te begeleiden. Ontdek de diverse onderwerpen waarin wij gespecialiseerd zijn, en laat ons u helpen uw Dynamics 365 implementatie te optimaliseren.

Inkoop

Stroomlijn uw inkoopprocessen met ons Inkoop-datamodel. Analyseer inkooppatronen, optimaliseer de interactie met leveranciers en zorg voor efficiënte inkoop met gerichte inzichten en visualisaties.

Verkoop

Optimaliseer uw verkoopprocessen met ons Verkoop-datamodel. Analyseer verkoopstrends, stroomlijn de communicatie met klanten en verhoog uw winst met gerichte inzichten en visualisaties.

Voorraad

Beheer uw voorraad met nauwkeurigheid en efficiëntie met ons Voorraad datamodel. Monitor voorraadniveaus, identificeer seizoensgebonden trends en maak geïnformeerde inkoopbeslissingen om over- of onderstock te voorkomen.

Product

Centraliseer en beheer uw productinformatie met ons Product-datamodel. Zorg voor consistente en accurate productgegevens, verbeter de kwaliteitscontrole en waarborg de integriteit van uw productinformatie. Met gerichte inzichten en visualisaties hebt u volledige controle over elk detail van uw productassortiment.

Financieel

Krijg volledige controle over uw financiën met ons Financieel datamodel. Monitor cashflow, winst en verlies, en maak gedetailleerde financiële rapporten om strategische financiële beslissingen te ondersteunen.

Uw onderwerp niet gevonden? Ziet u uw specifieke onderwerp of thema niet terug in onze visuals? Geen zorgen! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw unieke behoeften en wensen worden ingevuld. Bij BI-Xperts streven we ernaar om een oplossing op maat te bieden voor elke klantvraag.

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerderespecifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast Dynamics 365 gespecialiseerd in het aanbieden
van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.