Cubus EV: van de basis naar geavanceerd (2 dagen)

Heeft u het gevoel dat u nog niet het maximale uit EV haalt? Heeft u nog steeds hulp nodig bij het maken van een weergave, of wordt het lastig wanneer u iets meer de diepte in wilt? Tijdens de tweedaagse cubus EV-training leert u volledig zelfstandig werken met EV: van de basis tot de meer geavanceerde functionaliteiten. Een onmisbare training voor gebruikers van EV.

Volg een training bij ons en leer uw eigen weergaven te maken en hier doorheen te navigeren, sorteren en selecteren. Ontdek de mogelijkheden voor het toevoegen van calculaties, templates, grafieken en sparklines. Leer over de uitgebreide afdruk-, export- en deelmogelijkheden. Bouw uw standaardrapporten met een DynaSelect, creëer uw eigen dashboards en leer over de mogelijkheden van EV Anywhere voor toegang op laptop, tablet en smartphone.

Cubus EV Administratie: beheer uw omgeving (1/2 dag)

Wilt u de toegang tot uw kubussen en weergaven zelf beheren? Tijdens de cubus EV Administratie-training leert u hoe u dit kunt instellen in EV Explorer. U kunt ook aangeven wat de gebruikers mogen doen met de weergaven: creëren, aanpassen of alleen lezen. Daarnaast kunt u subscriptions beheren, waarmee u het automatisch mailen en delen van rapportages mogelijk maakt.

In deze training leert u gebruikers toegang geven tot kubussen en weergaven, geavanceerde EV-instellingen te beheren, rollen en gebruikers toe te voegen en menu-items te maken. Daarnaast leert u subscriptions aan te maken en te beheren, om periodiek automatisch rapportages te versturen naar de gewenste personen volgens de gewenste selecties.

Ondersteuning op maat: rapporteren in uw organisatie: (1-2 dagen)

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij de opbouw van uw eigen rapportages? Wilt u adviezen en tips om voor uw specifieke organisatie de gewenste rapportages in orde te krijgen? Kies dan voor ondersteuning op maat en krijg training over uw eigen data en in uw eigen omgeving.

Wij kijken samen met u welke gegevens beschikbaar zijn en hoe we met deze gegevens de gewenste rapportages kunnen maken. Deze training is meer praktisch ingericht: het doel is om aan het eind van de dag een aantal standaardrapporten klaar te hebben staan in uw eigen omgeving.

Power BI: van basis naar geavanceerd (2 dagen)

Om het maximale uit Power BI te halen is het belangrijk dat de eindgebruikers alle mogelijkheden kennen en hier mee uit de voeten kunnen. In deze tweedaagse cursus helpen wij u van de basis naar de meer geavanceerde functionaliteiten.

Hieronder valt het binnenhalen van databronnen, het transformeren en modelleren van data, het opbouwen van een rapport, het publiceren en delen van de rapporten, het maken van een dashboard en het gebruik van Power BI op smartphone of tablet.

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.