Power BI voor spectaculaire data visualisatie en gemak

Power BI is bezig met een enorme groei als rapportage- en analyse-oplossing bij bedrijven wereldwijd. Het gebruiksgemak is groot en met wat technische kennis kunt u al snel zelf aan de slag. Toch hangt een geslaagde Power BI-omgeving af van de expertise van de personen die het implementeren. De juiste hoeveelheid expertise kan zorgen voor betrouwbaarheid, continuïteit en optimalisatie van de productmogelijkheden. Met behulp van een Power BI-consultant van BI-xperts verkrijgt u die expertise.

BI-xperts heeft professionals in het team die zich volledig gespecialiseerd hebben in Power BI. Deze experts zijn dagelijks bezig met Power BI. Ze zijn op de hoogte van alle functionaliteiten en de nieuwste mogelijkheden van elke release. Wij ondersteunen u graag bij uw Power BI-projecten, zodat u zeker weet dat u het maximale uit Power BI haalt.

Van uw datamodel naar een geslaagd Power BI dashboard

Onze Power BI-consultants kunnen u adviseren en ondersteunen gedurende uw gehele Power BI-implementatietraject. Zo kunnen wij al ondersteunen bij de eerste stap: de ontsluiting van uw bronsystemen en het opbouwen van uw datamodel. Daarna helpen onze consultants uw Power BI-omgeving te koppelen aan de juiste bronnen en helpen wij u de gewenste dashboards op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast verzorgen wij trainingen voor eindgebruikers, waardoor zij meer uit het product kunnen halen. Ook houden wij u op de hoogte van de nieuwe releases met de bijkomende functionaliteiten en nieuwe mogelijkheden om uw Power BI-dashboard nog mooier, sterker en informatiever te maken.

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.