Onze BI-consultants helpen uw organisatie data driven te worden

Naast de implementatie en installatie van onze oplossingen en producten kunnen onze BI-consultants u ondersteunen in het volledige traject om uw organisatie data driven te maken. Wij geven professioneel advies en realiseren vervolgens de gekozen oplossing. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen business en laat u de ontwikkeling, inrichting en implementatie van uw BI-omgeving over aan een BI-consultant met jarenlange ervaring in het vakgebied.

Wij helpen u stapje voor stapje naar een data driven organisatie, waarmee u gegronde beslissingen neemt en strategieën kiest op basis van betrouwbare gegevens. BI-xperts bestaat uit een groep BI-consultants met expertise op zowel technisch als functioneel gebied, met als specialisme de Microsoft BI Suite en cubus EV en PM.

  • Professioneel advies en ondersteuning
  • Gespecialiseerd in Microsoft BI en cubus EV/PM
  • Jarenlange ervaring bij grote en kleine projecten

Van informatiebehoefte naar rapportage en analyse

BI-xperts adviseert, realiseert en begeleidt u tijdens het hele traject waarin u uw organisatie data driven maakt. Eerst brengen wij samen met u uw informatiebehoefte en wensen in kaart. Dit doen wij altijd op een persoonlijke manier, door naar u te luisteren en met u in gesprek te gaan. Vervolgens geven wij u een advies op maat voor de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Hierbij hanteren wij altijd het motto: durf groot te denken, maar begin klein. Al onze oplossingen zijn schaalbaar, en wij (d.w.z. onze oplossingen en software) kunnen meegroeien met uw behoeften.

Onze experts zullen de gewenste bronsystemen ontsluiten en samenbrengen in een datawarehouse. Dit kunnen uw ERP- of financiële systemen zijn, maar het kan ook gaan om informatie die u heeft opgeslagen in Excel, op een website of in andere type files. Na het bouwen van het datawarehouse bouwen wij de gewenste OLAP- datamodellen waarin de gewenste gegevens zo zijn opgeslagen dat ze met grote snelheid benaderbaar zijn. Vervolgens koppelen wij de gekozen oplossing aan uw datamodel en bouwen we samen met u de gewenste rapportages en analyses. In een kort tijdsbestek en zonder enorme investeringen kunt u snel zelf aan de slag met uw data!

Een persoonlijke en betrouwbare samenwerking

BI-xperts hecht veel waarde aan een duurzame, persoonlijke en betrouwbare samenwerking. Onze BI-consultants zijn betrokken bij uw organisatie en helpen u bij het bereiken van uw BI-doelstellingen. Dit doen wij door altijd eerlijk en professioneel advies te geven en door veel met elkaar in contact te blijven. Onze persoonlijke benadering onderscheidt ons hierin van andere consultancybedrijven. U kunt uw BI-consultant direct telefonisch benaderen, wij maken tijd voor u. U kunt er vanuit gaan dat wij ook na de succesvolle implementatie betrokken blijven bij uw organisatie. Het BI-landschap verandert immers snel en wij houden u graag op de hoogte van en adviseren u over de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen.

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.