Professioneel BI advies en trainingen

Naast de levering van onze software en de implementatie van onze oplossingen geven wij ook professioneel advies en ondersteunen wij uw organisatie volledig bij de inrichting van uw BI-oplossing.

Van de ontsluiting van uw bronsystemen, het opbouwen van een datawarehouse en het inrichten van uw OLAP-datamodellen, tot het opleveren van rapportages, analyses en dashboards. BI-xperts bestaat uit een team BI-professionals, die gespecialiseerd zijn op het gebied van diverse disciplines, zowel op technisch als op functioneel gebied.

Als Microsoft BI-experts hebben wij veel ervaring met SQL Server voor uw databasebeheer, SSIS voor uw ETL-procedures en SSAS voor het bouwen van uw OLAP- of Tabular-datamodel. Daarnaast heeft ons team jarenlange ervaring met SSRS en Power BI voor rapportage, en cubus EV en PM voor self service-rapportage, analyse en planning. Hierdoor kunnen onze consultants u altijd een geschikt advies geven, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie.

BI-CONSULTANT

POWER - BI CONSULTANT

TRAININGEN

BI advies en trainingen

BI-xperts biedt verschillende oplossingen op het gebied van rapporteren, analyseren en plannen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en met elkaar geïntegreerd. Neem voor BI advies en trainingen contact met ons op.