Andere bronsystemen

Bijna alle softwaresystemen bieden tegenwoordig uitgebreide en flexibele koppelingsmogelijkheden. Of het nou boekhoudpakketten zijn, CRM software, HR software of branche-specifieke software, het is bijna altijd mogelijk de data te benaderen voor BI doelen. BI-Xperts heeft ervaring met koppelen naar tientallen systemen, en wekelijks worden daar nieuwe bronsystemen aan toegevoegd. Daarnaast hebben wij niet alleen ervaring met verschillende bronsystemen, maar ook met informatiebehoefte in verschillende branches, van commerciële organisaties tot zorginstellingen, van overheid tot logistiek en productie en van CRM tot dienstverlening.

Staat uw softwaresysteem er niet tussen?

De kans is groot dat we er wel ervaring mee hebben, of dat er toch koppelingsmogelijkheden zijn! Neem vrijblijvend contact op, waarschijnlijk kunnen wij u helpen.

Maex

Gebruikt u Maex als bronsysteem en bent u geïnteresseerd in een oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

SAP

Gebruikt u SAP als bronsysteem en bent u geïnteresseerd in een oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

MPlusKassa

Gebruikt u MPlusKassa als bronsysteem en bent u geïnteresseerd in een oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Odoo

Gebruikt u Odoo als bronsysteem en bent u geïnteresseerd in een oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Salesforce

Gebruikt u Salesforce als bronsysteem en bent u geïnteresseerd in een oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dymasys

Gebruikt u Dymasys als bronsysteem en bent u geïnteresseerd in een oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

small_c_popup.png

Laat uw gegevens achter.