BI voor AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag. Hiermee kunt u rapporteren, analyseren en visualiseren over één of meerdere AFAS (Profit) administraties. Creëer interessante inzichten, zie waar het goed gaat en waar u kunt bijsturen, verbeter de prestaties van uw organisatie en bespaar tijd en geld.

 

Door onze gestandaardiseerde modellen kunt u snel aan de slag: geen lange implementatie en ontwikkeltrajecten en voor een laag bedrag! Daarnaast is alles modulair op te bouwen: breidt gemakkelijk uit met een nieuwe administratie, nieuw datamodel of extra gebruikers. Wij leveren daarnaast gebruiksvriendelijke en moderne front-end tools mee.

Vakgebieden

Geen technische kennis? Geen probleem. Onze oplossing vereist geen technische expertise van klanten of eindgebruikers. Wij hebben de cruciale informatie reeds geconsolideerd in gebruiksvriendelijke modellen, zodat u gemakkelijk uw rapportages en dashboards kunt samenstellen. Tijdens de implementatie kunnen we al een reeks standaardrapportages en dashboards leveren, zodat u direct de voordelen van uw data-inzichten kunt ervaren. Onze standaard datamodellen bieden niet alleen cruciale bedrijfsinformatie, maar bevatten ook belangrijke berekeningen en inzichten om uw bedrijfsprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Personeel

Met onze geavanceerde datamodellen voor verlof, verzuim en loopbaanhistorie, wordt uw personeelsmanagement naar een hoger niveau getild. Duik dieper in belangrijke aspecten als personeelskosten, verzuimpercentages, verlofsaldo's en nog veel meer. Onze datavisualisaties zetten complexe informatie om in eenvoudig te begrijpen inzichten, waardoor u moeiteloos trends en patronen kunt herkennen.

Voorraad

Beheer uw voorraad efficiënter met ons Voorraadverloop datamodel. Krijg real-time inzicht in uw voorraadniveaus en voorkom over- en onderstock. Visualiseer uw voorraadgegevens om patronen in de vraag te voorspellen en uw voorraadbeheer te optimaliseren.

 

Verkoop

Verbeter uw verkoopprestaties door inzicht te krijgen in uw verkoopfacturen en verkooporders met onze datamodellen. Visualiseer uw verkoopdata om succesvolle producten te identificeren, markttrends te volgen en effectieve verkoopstrategieën te ontwikkelen.

 

Inkoop

Maak strategische beslissingen door inzicht te krijgen in uw inkoopprocessen met onze inkoopfacturen en inkooporders datamodellen. Ontdek trends, identificeer kostenbesparende mogelijkheden en optimaliseer uw onderhandelingsstrategieën met leveranciers via onze datavisualisatie.

 

Financieel

Houd uw financiële gezondheid onder controle met onze datamodellen voor openstaande debiteuren, openstaande crediteuren, winst en verlies, cashflow en balans. Verkrijg een duidelijk beeld van uw financiële situatie, analyseer uw inkomsten en uitgaven en ontwikkel strategieën voor financiële groei. Onze datavisualisatie maakt het gemakkelijk om trends in uw financiële data te zien, zodat u kunt anticiperen op toekomstige behoeften.

 

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Vind het perfecte datamodelpakket voor uw bedrijf

Elk pakket is ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en budgetten, met de flexibiliteit om uw data te modelleren en visualiseren op de manier die voor u het meest zinvol is. Mocht u echter specifieke vereisten hebben die buiten de geboden pakketten vallen, neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we de perfecte oplossing op maat voor uw bedrijf.

Basis
89 /Maand
895 /Implementatie
 • 3 Datamodellen
 • 5 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Excl. Eigen logo
 • Excl. Training
Standaard
139 /Maand
1495 /Implementatie
 • 7 Datamodellen
 • 10 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. Eigen logo
 • Excl. Training
Pro
229 /Maand
1995 /Implementatie
 • 13 Datamodellen
 • 20 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. Eigen logo
 • Incl. Training

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerdere specifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast AFAS (Profit) gespecialiseerd in het aanbieden van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof of Concept