Inzicht in uw data uit AFAS

BI-Xperts helpt organisaties om hun data uit AFAS inzichtelijk te krijgen in bijvoorbeeld Power BI. Dit doen we door de benodigde data uit AFAS te onttrekken, te verrijken met uw eigen logica, eventueel te combineren met gegevens uit andere systemen en vervolgens aan te bieden in strakke rapportages en mooie interactieve dashboards. Hiermee kunt u interessante inzichten creëren, snel zien waar het goed gaat en waar u kunt bijsturen en tijd en geld besparen door uw managementinformatie middels rapporten en dashboards te standaardiseren. Wij hebben een standaardmodel om mee te starten, waardoor u heel snel resultaat heeft, maar kijken vervolgens naar de wensen van uw organisatie, denken mee en stellen ons daarna op als uw blijvende partner voor alle BI- en datavraagstukken.

Stuurinformatie en interessante inzichten

Inzicht in marges per artikel(groep), klanten en projecten, voorraadanalyses en inzicht in operationele processen, inzicht in verzuim en in- en uitstroom van medewerkers en financiële rapportages. Het is een kleine greep uit de mogelijke toepassingen van de data uit AFAS in een BI tool. Het is daarnaast mogelijk de gegevens te combineren met data uit andere bronsystemen, of wellicht heeft u budgetten in Excel staan die u wilt vergelijken met uw werkelijke cijfers uit AFAS. Wij kunnen alle data van uw organisatie inzichtelijk maken in mooie, interactieve Power BI dashboards. Daarnaast ondersteunen we bij het uitrollen van de dashboards in de organisatie, het creëren van draagvlak, verzorgen van trainingen en onderhoud van de rapportages.

Personeel

Inzicht in al uw HR- en verzuimgegevens. Bekijk bijvoorbeeld de instroom en uitstroom van medewerkers, veruimpercentages over de tijd heen en FTE en salarisgegevens. Deze dashboards helpen uw HR afdeling inzicht te hebben in uw medewerkers.

Voorraad

Controle over uw voorraad door inzicht in uw voorraadstanden. Bekijk uw huidige voorraad, verwachte voorraad en voorraadwaarde over de tijd heen. Of ontwikkel samen met ons specifieke analyses voor uw organisatie, zoals een ABC analyse.

Verkoop

Inzicht in uw omzet, afzet en marges. Bekijk dit op elk gewenst niveau, bijvoorbeeld per artikel(groep), klant, regio of verkoper. Analyseer uw orders en facturen en zie snel waar u kunt bijsturen.

Inkoop

Inzicht in uw inkoopfacturen en inkooporders. Bekijk bijvoorbeeld bij welke leveranciers u heeft ingekocht voor welke bedragen, wat de status is van de huidige inkooporders en wat uw marge per leverancier is.

Financieel

Financiële rapportages zijn belangrijk voor elke organisatie om gezond te blijven. Analyseer uw resultaat, per maand, of jaar, kostenplaats en kostendrager. Aggregeer en consolideer meerdere administraties en zie snel uw resultaat op het gewenste niveau.

Projecten

Analyseer over uw projecten. Hoeveel projecten lopen er? Hoeveel uren zijn er geschreven door welke medewerkers en hoe facturabel en winstgevend zijn de projecten?

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Kies zelf uw gewenste implementatie

Elke organisatie heeft zijn eigen wensen. Sommige vraagstukken zijn relatief simpel en sommige organisaties hebben een complexere informatiebehoefte. Wij willen toegankelijk zijn voor elke organisatie, en bieden daarom verschillende mogelijkheden. Omdat BI-Xperts altijd als structurele BI partner wil optreden is het altijd mogelijk om klein te beginnen en daar vanuit uit te breiden met maatwerk en specifieke wensen.

Basis
99 /Maand
995 /Implementatie
 • 1 Datamodel
 • 3 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Excl. maatwerk
 • Excl. Training
 • Maatwerk mogelijk obv nacalculatie
Standaard
149 /Maand
1995 /Implementatie
 • 3 Datamodellen
 • 5 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. 4 uur maatwerk
 • Excl. Training
 • Maatwerk mogelijk obv nacalculatie
Pro
249 /Maand
2995 /Implementatie
 • Alle Datamodellen
 • 10 Gebruikers
 • Incl. Support
 • Incl. 8 uur maatwerk
 • Incl. 4 uur training
 • Maatwerk mogelijk obv nacalculatie

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerdere specifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast AFAS (Profit) gespecialiseerd in het aanbieden van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof of Concept