BI voor Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards. Verschillende dashboards, met belangrijke stuurinformatie, kengetallen en prognoses. Uw klanten zien snel hoe zij presteren, waar het goed gaat en waar zij kunnen bijsturen. Breid uw service uit door uw klanten toegang te geven tot mooie interactieve dashboards.

 

Geef uw klanten toegang tot dashboards met interessante stuurinformatie. U bepaalt zelf welke klanten toegang krijgen, welke dashboards zij wel en niet mogen zien en hoe ver zij mogen analyseren. U bepaalt welke informatie er in de dashboards moet komen. Geen verplichte standaard dus, maar dashboards voor úw kantoor, en voor úw klanten. Combineer gegevens vanuit verschillende systemen zodat uw klanten al hun stuurinformatie op één plek kunnen inzien.

Drie edities

BI voor Accountancy wordt aangeboden in drie verschillende edities. Afhankelijk van de informatiebehoefte en de behoefte om zelf door te kunnen analyseren kiest u welke editie bij u en uw klanten past. U hoeft niet één editie te kiezen voor uw hele kantoor: u kunt een groot deel van uw klanten gebruik laten maken van de accountancy editie, en voor enkele klanten de analyse editie kiezen.

 

De accountancy editie geeft uw klanten toegang tot meerdere dashboards waarvan u de inhoud zelf bepaalt. Hebben zij toegang tot meerdere administraties, dan kunnen zij dit zowel afzonderlijk als geconsolideerd zien in één omgeving. De accountancy editie is geschikt voor grote aantallen. De dashboard editie geeft uw klanten ook toegang tot meerdere dashboards, maar is geschikt als u slechts een paar klanten toegang wil geven. De analyse editie biedt de klant volledige selfservice BI mogelijkheden: zij kunnen hiermee zelf ad-hoc analyses uitvoeren, rapportages standaardiseren en dashboards maken en delen met anderen.

Kennismaking container image

Heb je een vraag over de BI mogelijkheden in jouw organisatie?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerdere specifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast accountancy gespecialiseerd in het aanbieden van de onderstaande oplossingen.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

ONS Nedap

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Ons.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof Of Concept