Plannen en budgetteren in Power BI

Met accoPLANNING kunt u plannen en budgetteren in Power BI. Het is mogelijk gegevens in te voeren die direct worden weggeschreven naar uw database. Omdat deze oplossing volledig te integreren is met uw bestaande Power BI omgeving, kunt u uw planning en budgetten meteen analyseren en vergelijken met uw werkelijke resultaten.

accoPLANNING: database writeback in Power BI

Met deze oplossing kunt u direct uw planning, budgettering en forecast invoeren in Power BI. Maak verschillende planningen en scenario’s, budgetteer op verschillende niveaus en publiceer dit direct naar uw centrale database. Uw collega’s kunnen uw gegevens direct zien in hun rapportages en visuals, analyseren en vergelijken met uw werkelijke gegevens.

Partner van Accobat

BI-Xperts is officieel partner van Accobat en ondersteunt klanten met de implementatie van accoPLANNING. Door onze jarenlange ervaring met BI implementaties en informatiebehoefte van organisaties kunnen wij uw accoPLANNING implementatie effectief en efficiënt laten verlopen.

Kennismaking container image

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met Power BI?

Laat je gegevens achter via onderstaande button. Liever direct contact? Chat of App met ons via de Chatbot rechtsonder in uw scherm.

Stoppen met het rondsturen van Excel

Veel organisaties doen hun planning en budgettering nog in Excel. De nadelen daarvan zijn bekend: je blijft Excel documenten rondsturen, iedereen werkt met een andere versie, het is foutgevoelig en op het einde van de rit werkt iedereen met zijn eigen persoonlijke file. accoPLANNING biedt een alternatief waarbij de gegevens centraal worden weggeschreven. Iedereen kijkt naar dezelfde gegevens, er is eenduidigheid en één versie van de waarheid.

Jouw BI traject

BI-Xperts kan ondersteunen in het gehele implementatieproces
en de uitrol van BI in jouw organisatie, of juist ondersteunen
op één of meerderespecifieke kennisgebieden.

Afbeelding BI-Traject

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting.

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen.

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security.

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie.

group-9

Kennismaking en inventarisatie informatiebehoefte, uw organisatie en de gewenste inrichting

In kaart brengen van uw huidige IT infrastructuur en ontsluiting van de belangrijkste databronnen

Inrichting van uw DWH, bouwen datamodellen, toevoegen van uw business logic en security

Ontwikkeling van dashboards en rapportages, trainen van gebruikers en ondersteuning van uw organisatie

Wat zeggen onze klanten

Onze andere oplossingen

BI-Xperts is naast ICM Ziekenhuizen gespecialiseerd in het aanbieden
van de onderstaande oplossingen.

Accountancy

BI voor Accountancy is een oplossing voor accountantskantoren die (financiële) informatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards.

AFAS (Profit)

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor AFAS (Profit). Dit bieden wij aan als een full-service oplossing: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

Dynamics 365

BI-Xperts biedt niet zomaar een service; wij bieden deskundigheid. Onze consultants, gespecialiseerd in Dynamics 365, staan klaar om samen met u te werken.

Dynamics AX

Bij BI-Xperts begrijpen we de unieke nuances en capaciteiten van Dynamics AX en bieden we consultancy op topniveau aan bedrijven die het meeste uit dit systeem willen halen.

Exact Online

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing voor Exact Online. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

ICM Ziekenhuizen

BI-Xperts is gespecialiseerd om ICM afdelingen te voorzien in deze informatiebehoefte en biedt oplossingen waarmee eenvoudig analyses en dashboards gemaakt kunnen worden.

Myneva

BI-Xperts biedt een oplossing voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit Myneva.

Twinfield

BI-Xperts biedt een volledige BI oplossing specifiek voor Twinfield boekhoudsoftware. Dit bieden wij aan als een service: wij regelen alles voor u, en u kunt direct aan de slag.

small_c_popup.png

Gratis Proof of Concept